​​     BETTER COWS | BETTER LIFE

​Tyresæd fra en lang række forskellige kvægracer​

Hos BREEDnCARE Danmark tilbyder vi tyresæd og reproduktionsløsninger i hele landet. Vi importerer og distribuerer tyresæd og andre avlsprodukter, herunder parringsprogrammer. Vi er beliggende i Jylland - i Haderslev nær Aabenraa, men vi arbejder for kunder i hele landet.

Bred vifte af tyresæd fra racer såsom Holstein, Jersey og Brown Swiss

​Vi er importør af tyresæd fra CRV (tidligere Holland Genetics), som er et af verdens førende, samt største kvægavlsselskaber. CRV har datterselskaber og avlsprogrammer i forskellige lande rundt omkring i verden, samt distributører og samarbejdspartnere i mere end 55 lande.

Vi kan tilbyde sæd fra en bred vifte af racer såsom:

Derudover tilbyder vi SireMatch®, som er et særligt parringsprogram. Her kan du fokusere en bestemt type ko, ligesom du kan optimere de ønskede egenskaber. Det er blandt andet muligt at sænke udsætterprocenten, sådan du kan hæve livsydelsen. Parringsprogrammet gør det i det hele taget muligt for en maksimal genetisk fremgang med et minimum af opdræt.

Få flere oplysninger om muligheden for sæd og avl

​Du er altid velkommen til at få flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde inden for kvægavl og sæd. Derudover tilbyder vi avlsrådgivning. Du kan ringe på telefon 86 88 63 75, eller du kan skrive til info@breedncare.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

BREEDnCARE Danmark

​Kystvejen 11, St. Anslet

6100 Had​erslev

​​

​CVR: 18999137

Kontaktinfo