​​     BETTER COWS | BETTER LIFE

Hvem er vi​

BREEDnCARE Danmark er en ledende virksomhed i Danmark indenfor kvægavl og kvægpleje, med stor fokus på kvalitet. Udgangspunktet for BREEDnCARE er at tilbyde service, produkter og totalløsninger, som virkelig bidrager til et bedre bundlinje-resultat for vore kunder.

Vi tilbyder topgenetik, avlsrådgivning, mastitis-prævention-helheds-pakken, specialmineraler, reproduktionsløsninger, klovpleje-produkter, mm.

I 1996 kom familien Rombouts til Kjellerup Midt Jylland, efter at have været mælkeproducent i Holland. Der blev overtaget en kvæggård med 100 malkekøer og knap 700 tons mælk. Gården blev siden bygget om til et moderne produktionsapparat med en højt ydende besætning med stort avlspotentiale.

​​BREEDnCARE er 'dit valg for profit' - Better Cows | Better Life.

I 2002 startede Arie som avlskonsulent/distributør for daværende Holland Genetics (senere HG, og nu CRV), under navnet HG Danmark. Imens blev mælkeproduktionen udvidet til 200 malkekøer med en ydelse på 11.500 kgEKM i 2005. Per 1. januar 2006 blev HG Danmark også distributør for firmaet Heemskerk (en ledende virksomhed i Benelux indenfor yverplejeprodukter som 4XLA og UdderGold, specielmineraler og YeaSacc fra Alltech, klovplejeprodukter, mm.), og i april 2006 blev mælkeproduktionen solgt .

Juni 2008 har HG (som har datterselskaber i forskellige lande) ændret navn til CRV. Dette nye navn (og logo) er fremover udelukkende forbeholdt til CRV's datterselskaber. I HG Danmark, som selvstændig virksomhed, har vi derfor valgt nyt navn og nyt logo (BC DK; BREEDnCARE Danmark), som viser hvad vi står, eller bedre sagt, brænder for, nemlig kvægavl og kvægpleje.

I dag har BREEDnCARE domicil ved Store Anslet i Haderslev kommune, Sønderjylland, hvor der er bygget lager- og kontorfaciliteter.

Firmainfo

BREEDnCARE Danmark

​Kystvejen 11, St. Anslet

6100 Had​erslev

​​

​CVR: 18999137

Kontaktinfo