• ​Førende inden for kvægavl og kvægpleje
  • Kvægavl med fokus på kvalitet

​​BREEDnCARE: Bedre Køer Bedre Hverdag

BETTER COWS | BETTER LIFE

Kvægavl og kvægpleje samt avlsrådgivning​​

Hos BREEDnCARE Danmark arbejder vi med avlsrådgivning, kvægavl og kvægpleje for kvægbrugere i hele Danmark. Vi er blandt andet importør og distributør af avlsprodukter såsom tyresæd, embryoner og parringsprogrammer, samt yverplejeprodukter. Vi er beliggende i Jylland - i Haderslev nær Aabenraa, men vi arbejder for kunder i hele landet.

Importør fra førende virksomhed inden for kvægavl

​Vi er den danske importør for CRV (tidligere Holland Genetics), som er blandt verdens største selskaber inden for kvægavl. Med avlsprogrammer i Europa, USA og Ny Zealand for både Holstein, Jersey, Fleckvieh, Brown Swiss og andre racer kan CRV tilbyde tyre af de største racer for mange forskellige avlsmål/produktionssystemer. CRV har distributører og samarbejdspartnere i mere end 55 lande.

Derfor kan vi tilbyde tyre efter følgende racer:

Vi tilbyder SireMatch®, der er et unikt parringsprogram, da det sætter fokus på dit ønskede avlsmål for netop dine køer. Du kan optimere dine prioriterede egenskaber og hele tiden nøje følge udviklingen i din besætning. 

Kontakt os for at høre mere om avl og rådgivning

​Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for blandt andet avl og avlsrådgivning. Du kan ringe til os på telefon 86 88 63 75, eller du kan skrive til os på: info@breedncare.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

BREEDnCARE Danmark​

Kystvejen 11, St. Anslet

6100 Haderslev

CVR: 18999137

Kontaktinfo

Telefon: 86 88 63 75

E-mail: info@breedncare.dk

Hingeballelundgård ApS
Kystvejen 11, St. Anslet
6100 Haderslev