​​     BETTER COWS | BETTER LIFE

Kvægpleje og kvægavl samt avlsrådgivning

Hos BREEDnCARE Danmark arbejde vi med avlsrådgivning, kvægavl og kvægpleje for kvægbrugere. Vi er bl.a. importør og distributør af avlsprodukter såsom tyresæd, embryoner, parringsprogrammer og yverplejeprodukter. Vi er beliggende i Haderslev nær Aabenraa i Jylland, men arbejder for kunder i hele Danmark.

Importør fra førende virksomhed inden for kvægavl

Vi er den danske importør for CRV (tidligere Holland Genetics), som er blandt verdens største selskaber inden for kvægavl. Med avlsprogrammer i Europa, USA og New Zealand for både Holstein, Jersey, Fleckvieh, Brown Swiss og andre racer, kan CRV tilbyde tyre af de største racer for mange forskellige avlsmål/produktionssystemer. 

CRV har distributører og samarbejdspartnere i mere end 55 lande.

Vi tilbyder hjælp til kvægpleje og kvægavl, og kan tilbyde tyre efter følgende racer:

Vi tilbyder desuden SireMatch®, der er et unikt parringsprogram. Det sætter fokus på dit ønskede avlsmål for netop dine køer. Du kan optimere dine prioriterede egenskaber, og hele tiden nøje følge udviklingen i din besætning.

Kontakt os for at høre mere om kvægpleje og rådgivning

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for bl.a. kvægpleje og kvægavl. Vi står klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have.

Ring til os i dag på telefon: 86 88 63 75 eller send os en e-mail på: info@breedncare.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

BREEDnCARE Danmark

​Kystvejen 11, St. Anslet

6100 Had​erslev

​​

​CVR: 18999137

Kontaktinfo